Social

# vedete acuzare de viol #tolea ciiumac #magda ciumac #luptator

Socant! Tolea Ciumac, retinut pentru ca ar fi sechestrat si aproape violat o tanara pe care apoi ar fi jefuit-o

Fostul luptator Tolea Ciumac a fost retinut de politisti sub acuzatii extrem de grave. Acesta ar fi incercat sa violeze o tanara pe care a si jefuit-o. Femeia a scapat si a depus plangere la politie, iar Tolea CIumac a fost retinut si propus pentru arestare.

Incredibil, dar adevarat! Tolea Ciumac ar fi ajuns in celula politiei, dupa ce ar fi luat o tanara care facea autostopul. El ar fi oprit apoi in Padurea Baneasa, ar fi blocat usile autoturismului in care se aflau, apoi ar fi supus-o la perversiuni sexuale. In plus, i-ar fi luat din geanta suma de 400 de lei. Femeia a reusit sa fuga. Politia l-a retinut pe fostul luptator de la locuinta acestuia, unde se pare ca s-ar fi dus linistit dupa incident. Potrivit unor surse citate de Click, Tolea Ciumac ar fi recunoscut partial acuzatiile, dupa cum relateaza Click citand Mediafax.

Luptătorul neagă orice acuzație și spune că totul este o scorneală. "Nu vă mai gândiţi la chestii d-astea că niciodată n-am să fiu violator. Eu diseară merg la meci. Aşa a zis ea? Eu bani am, nu cred că aş avea nevoie de 400 de lei. De violat, cred că am mai multe opţiuni. De ce aş viola-o tocmai p-aia? Sechestrare? Dacă o sechestram nu mai fugea. Eu cred că o fată de 50 de kilograme sigur nu fuge. Acum mă gândesc la meciul de diseară şi la meciul cu nevastă-mea. E o neînţelegere şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa", a mărturisit Tolea Ciumac pentru Antena Stars, sâmbătă, 16 iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea