Social

#sinucidere Crangasi #omor copil #tragedie

SOCANT! O tanara si-a aruncat copilul de la etajul 8, apoi s-a sinucis

Tragedia s-a produs azi-noapte in Capitala! In jurul orei 23, o tanara de 35 de ani, care locuia in cartierul Crangasi si-a aruncat copilul in varsta de 5 ani de la etajul 8. Dupa ce a comis acest gest, bucuresteanca s-a aruncat si ea in gol. Ambii au decedat pe loc.

Corpul femeii a fost gasit de doua persoane care treceau prin zona si care au sunat imediat la 112. Echipajele de salvare sosite la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi. Surse din randul anchetatorilor au precizat ca femeia ar fi fost in stare de depresie, dupa o cearta in familie.

Ea a lasat un bilet de adio in care ii spunea mamei sale ca „numai Gabi e de vina”. Cercetarile au stabilit ca Gabi era concubinul femeii si tatal copilului.

Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a deschis o ancheta coordonata de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, in conditiile in care incadrarea faptei este crima, urmata de sinucidere.

Sursa foto: sansanews.ro

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea