Social

#detinere de are #impuscatura #tragic #copil #tata

SOC. Copil de doi ani si-a impuscat mortal tatal

Un barbat in varsta de 26 de ani a fost impuscat mortal de copilul sau in varsta de doi ani. Micutul a gasit arma in casa si a inceput sa se joace cu ea.

 

In tot acest timp, tatal se juca pe calculator cand a fost impuscat inspate cu pistolul aflat initial intr-un rucsac.

Politia a fost alertata imediat si a ajuns la domiciliul familiei din Orange Country, Florida (SUA). Cuplul avea trei copii. Ajunsi la fata locului, oamenii legii au gasit-o pe Marie Ayala, mama copilului, care incerca sa-I faca sotului masaj cardiac. In ciuda eforturilor acesteia si a paramedicilor, barbatul nu a supravietuit, rana fiindu-i fatala.

Desi initial politistii au crezut ca barbatul s-a impuscat singur, copilul cem mare le-a spus ca fratele sau de doi ani a facut acest lucru.

Toti cei cinci membri ai familiei, inclusiv o fetita de 5 luni se aflau in incapere in momentul tragediei.  

Seriful a precizat ca parintii au fost eliberati conditionat dupa mai multe infractiuni de negrijare a copilului si consum de droguri. Din cauza trecutului, niciunul dintre adulti nu avea dreptul de detinere a armelor.  

"Proprietarii de arme care nu le depoziteaza in siguranta sunt doar la o fractiune de secunda distanta de aceste tragedii", a aratat el.

Mama copiilor, Marie Ayala, a fost retinuta de politie si urmeaza sa fie acuzata de omor prin neglijenta si detinere ilegala de arma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea