Social

#accident 50 de victime #accident Braila #accident circulatie #smurd

SMURD in alerta! Accident cu 50 de victime

UPDATE In urma accidentului si-au pierdut viata trei copii: doi frati, identificati de mama la locul tragediei si un al treilea, prins sub autocar.
Un grav accident de circulatie s-a produs miercuri, in jurul orei 9.00, in apropiere de municipiul Braila. Un autocar inmatriculat in Ucraina s-a rasturnat, dupa ce soferul nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, cu carosabil ud si vizibilitate redusa.


Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a declarat ca 15 echipaje de la Ambulanta si SMURD, atat din judetul Braila, cat si din Galati, au participat la operatiunile de salvare. El a mai spus ca toate persoanele care au fost ranite si aveau nevoie de spitalizare au fost duse deja la spitalele din Braila (16 persoane) si Galati (patru persoane). Victimele prezinta traumatisme craniene si ale membrelor inferioare. Pentru doi dintre acestia, raniti foarte grav, conducerea Spitalului judetean Braila a solicitat un elicopter care sa-i transporte la o unitate medicala din Bucuresti.  

Raed Arafat a anuntat, in direct la Romania TV, ca, din primele informatii sunt doi morti, un adult si un copil si mai multi raniti.

"Din pacate, confirm ca doua persoane au decedat, iar altele sunt ranite. Am intervenit de urgenta la fata locului cu mai multe echipaje de la ambulanta si de la SMURD. Ranitii primesc primul ajutor. Mai multe persoane sunt in stare grava, dar datele se pot modifica dintr-unn moment in altul", a declarat Raed Arafat, secretar de stat in MAI.

 

 

Conform ultimelor informatii, s-a mai inregistrat inca un deces.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea