Social

# brand international #skiddou #zambete

Skiddou – Brandul international care aduce zambete

Skiddou este un brand polonez creat pentru copii cu varste intre 0 si 6 ani si pentru parintii acestora. Se inspira din abordarea scandinava a parentingului, ceea ce inseamna ca acorda o atentie deosebita materialelor din care confectioneaza articolele si se concentreaza pe dezvoltarea si siguranta copiilor. Bineinteles ca nu sunt lasate mai prejos functionalitatea produselor, confortul sau dezvoltarea psihomotorie a celor mici. Astfel ca exista o multitudine de produse din care poti alege, ca de exemplu scaun auto, bicicleta, carucior copii sau patut bebelusi.

Skiddou – brandul polonez pentru bebelusi de la 0 la 6 ani

Daca vorbim despre primele luni de viata ale micutului tau, primul lucru pe care trebuie sa il cumperi este un patut. Pe site-ul nostru gasesti mai multe patuturi bebelusi create de catre Skiddou special pentru confortul lor, dar si pentru al tau.

De exemplu, patutul transformabil din lemn de fag poate fi folosit atat pentru bebelusi, cat si pentru juniori de pana la 15 kg. Ai posibilitatea de a-l transforma, astfel incat sa corespunda nevoilor tale si ale copilului tau. Dispune de trei niveluri ale cadrului saltelei, este usor de asamblat, iar designul este atemporal.

Patutul multifunctional 3 in 1 este conceput in asa fel incat sa il poti pune oriunde in casa si chiar sa il iei dupa tine la bucatarie. Asta iti va oferi un plus de liniste. Un alt avantaj pe care il ofera acest patut, este ca beneficiezi de o extensie pentru patul parintilor. Te vei putea odihni mult mai bine pentru ca nu vei mai fi nevoita sa imparti patul cu cel mic, dar va fi suficient de aproape cat sa intinzi mana si sa il poti atinge. De asemenea, il poti lua cu tine in calatorii, fiind compact si foarte usor de strans.

Calatorii sigure si fara griji

Daca tot a venit vorba de calatorii, alege din colectia noastra de scaune auto copii de la Skiddou, un scaun care garanteaza siguranta si confortul copilului. Le recomandam cu incredere pentru ca dispun de protectie inclusiv in partile laterale, au tetiera reglabila in 7 trepte si spatar reglabil in 4 trepte. Captuseala acestora este din spuma, ceea ce ofera un plus de siguranta pentru ca in cazul unei coliziuni, impactul este absorbit.

Carucioarele - accesorii nelipsite in primii ani de viata ai copilului

Pentru plimbare, Skiddou ofera urmatoarele variante remarcabile de carucioare: carucior sport pliabil si carucior transformabil 2 in 1.

Caruciorul sport pliabil ultracompact cantareste doar 7,2 kg, ceea ce permite miscarea fara prea mult efort. Il poti lua cu tine in portbagajul masinii, dar si ca bagaj de mana in avion. Nu trebuie sa iti faci griji nici ca este complicat sa il strangi pentru ca plierea se realizeaza folosind doar mana. Confortul copilului este garantat pentru ca dispune de spatar reglabil, din pozitia de sezut, la cea de culcat, de suport reglabil pentru picioare si de roti din spuma rezistenta chiar si pentru plimbarile pe teren accidentat. Copertinele reglabile ofera protectie impotriva razelor solare si a vantului. Acest carucior vine la pachet cu sac pentru picioruse, husa de ploaie si husa impotriva insectelor.

Caruciorul transformabil 2 in 1 iti ofera atat un landou, cat si un scaun sport si garanteaza o rezistenta sporita la deteriorare, cantarind numai 9,5 kg.  Cu ajutorul lui poti merge la plimbari lungi prin oras pentru ca dispune de roti din spuma cu suspensie independenta pe fiecare roata. Iti poti aseza copilul intr-o pozitie confortabila de somn, cu o singura mana, regland spatarul la una dintre cele trei pozitii. Dispune de multiple spatii pentru depozitare, atat in landou, cat si in cosul pentru cumparaturi. Este prevazut cu ferestre de ventilare panoramice si copertine reglabile ce ofera protectie impotriva vremii capricioase.

Nu in ultimul rand, alegerea jucariilor potrivite este foarte importanta pentru dezvoltarea copilului tau. Daca va ganditi la jucarii ride-on, Skiddou a creat jucarii gravitationale si triciclete. Acestea ajuta copilul sa-si dezvolte echilibrul, coordonarea, sa isi formeze reflexele de mers si sa-si tonifice muschii picioruselor. Nu sunt concepute sa functioneze pe baterii, cu pedale sau frane, ci doar prin miscarea volanului stanga-dreapta si cu ajutorul inertiei. Toate aceste produse la gasesti pe Drool.ro la preturi avantajose. Profita de perioada ofertelor si achizitioneaza tot ce ai nevoie pentru copilul tau.  

FOTO: drool.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea