Social

#ski #canada #schi # ski busteni #pret cartela ski

Ski-ul la Busteni, mai scump decat in Canada

Cea mai scumpa cartela de o zi pentru ski se obtine la Busteni . Un ski-pass valabil o zi intreaga pentru partia Kalinderu costa 250 de lei, echivalentul a 80 de dolari.

Cu aceeasi bani se poate cumpara, de exemplu, o cartela valabila pe toate instalatiile din statiunea canadiana Whistler, statiune care are 3.280 de hectare de partii, in timp ce la Busteni sunt doar 13 hectare.

In Poiana Brasov ski-pass-ul de o zi costa doar 125 lei, preturi similare fiind si pentru telescaunul din Sinaia sau cel din Valea Dorului.

" Noi consideram ca preturile sunt justificate, din moment ce producerea de zapada artificiala si instalatia de nocturna costa bani. La Poiana Brasov costa 125 de lei ziua de schi, dar cine a fost acolo s-a intors cu echipamentul distrus. La noi se schiaza pe zapada, nu pe pietre. Pretul este absolut normal daca tinem cont de conditiiile pe care le avem", a declarat Ion Vasilescu, administratorul partiilor din Busteni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea