Social

#inundatii #ploi #prognoza meteo #victime inundatii #inundatii Moldova

Situatie dramatica: inundatiile au distrus sute de gospodarii, un om a murit

Ploile torentiale si furtunile din ultimele doua zile au creat probleme mari in aproape toata tara. Bilantul este catastrofal: o comuna din judetul Neamt a fost maturata de ape, zeci de hectare de teren agricol sunt inundate, iar o femeie din Maramures a murit strivita de un copac doborat de vant.

12 persoane din localitatea Vanatori, Neamt, au fost salvate de pompieri, dupa ce au fugit din calea puhoaielor refugiindu-se in podurile locuintelor. Mai multe poduri si podete au fost distruse de ploile torentiale in comunele Raucesti, Agapia si Cracaoani.

O vijelie de o jumatate de ora care s-a abatut miercuri seara asupra comunei Salva, din judetul Bistrita-Nasaud, a lasat zece case fara acoperis. Rafalele puternice au rupt mai multi copaci.

Nici judetul Arad nu a scapat de urgie. Zece gospodarii din orasul Pecica si doua din municipiul Arad au fost inundate. Nu mai putin de 36 de copaci au fost doborati de vant, sapte masini si un tramvai fiind avariate. Tot vantul puternic a smuls si acoperisul unui bloc cu patru etaje.

Meteorologii avertizeaza ca ploile vor continua si azi in aproape toata tara. Si in Bucuresti, vremea va deveni instabila in special dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala averse, descarcari electrice si vant.

Foto: incomod.ph
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea