Social

#site programare vaccinare

Site-ul unde romanii se vor putea programa online pentru vaccinarea anti-Covid

A fost lansat site-ul care le va permite romanilor sa se programeze online pentru vaccinarea anti-Covid, a anuntat, luni, Comitetul national de coordonare a activităţilor privind vaccinarea.

In prezent se pot programa doar persoanele care se incadreaza in etapa 1, adica angajatii din domeniul sanatatii si social. Restul populatiei nu se poate programa deocamdata.

Programările pentru administrarea vaccinului se pot face pe pagina programare.vaccinare-covid.gov.ro doar pentru persoanele care lucreaza in centrele sociale si cadrele medicale.

"Începând de astăzi, 28 decembrie a.c., în conformitate cu Strategia de vaccinare împotriva COVID-19, se pot planifica la vaccinare persoanele din etapa 1, respectiv lucrătorii din domeniile sănătate și social, urmând să se activeze accesul în aplicație și pentru celelalte două grupe de vaccinare (grupa a II-a – populația cu grad de risc și lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale și grupa a III-a – populația generală).
Vom informa opinia publică imediat ce accesul în aplicație va fi disponibil și pentru aceste două grupe populaționale", anunță, luni, Comitetul național privind vaccinarea împotriva COVID-19.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea