Social

#sinsay #tipli #magazin online

Sinsay online - in topul preferintelor membrilor Tipli

Cumparaturile online scot la iveala o varietate de oferte din care sa alegeti. Nu mai sunteti  limitat la optiunile oferite de magazinele fizice din apropiere, iar cand vine vorba de articole vestimentare, oferta este si mai generoasa. Puteti alege adesea dintre mai multe modele, culori si croieli, iar unele magazine creeaza articole exclusiv pentru achizitii online. Magazinul de moda Sinsay online

Un bun exemplu este magazinul de moda Sinsay online, care se afla in topul preferintelor cumparatorilor care fac achizitii online prin Tipli. 

Sinsay online se adreseaza cu precadere adolescentilor, oferind o gama larga de imbracaminte si accesorii moderne, dar include produse din categorii diverse si pentru orice varsta. Accesati magazinul Sinsay online prin Tipli si puteti alege articole la moda excelente, la preturi avantajoase, dar puteti obtine si alte beneficii, cum ar fi coduri de reducere sau transport gratuit, inclusiv cashback.

In magazinul Sinsay online puteti cumpara si articole moderne pentru casa, de la obiecte de decor, perne sau paturi la piese de mobilier si covoare.Oferta Sinsay online este completata cu o linie de machiaj si cosmetice pentru ingrijirea unghiilor, articole pentru ingrijirea tenului, mainilor si a corpului, parfumuri si alte accesorii.

Produsele din magazinul Sinsay online sunt inscriptionate in mod specific, iar website-ul include informatii despre caracteristicile produselor, preturile lor, materialele din care sunt confectionate. O serie de articole pot achizitionate exclusiv online. Pe acestea le veti gasi in rubrica dedicata, marcate ca atare.

Care este avantajul achizitionarii de haine si alte bunuri online

In prezent traim in era cea mai convenabila. Achizitiile online au transformat industria comertului cu amanuntul, iar procesul de cumparare online a devenit din ce in ce mai simplu.

Cu mai multe aplicatii si site-uri web, asa cum este si Tipli.ro, puteti cumpara haine din confortul casei dvs., cu un clic pe cateva butoane. Shopping-ul online va ofera libertatea de a alege unde doriti sa faceti cumparaturi. Puteti accesa https://www.tipli.ro/ de acasa, de la serviciu sau de oriunde, fara a va face griji ca trebuie sa mergeti undeva doar pentru a face cumparaturi.

Achizitiile online, in general, va permit sa va bucurati de intimitate in timp ce faceti cumparaturi. Nu trebuie sa experimentati disconfortul de a va afla intr-un magazin aglomerat si nu va trebui sa asteptati la cozi lungi. Puteti evita toate neplacerile care se intampla la sfarsitul lunii, in perioada sarbatorilor sau cand exista o reducere.

Cu Sinsay online va puteti bucura de ultimele tendinte ale modei pentru femei, barbati si copii, fara constrangeri si fara pierdere de timp. Aveti la dispozitie si un Ghid de marimi pentru a va asigura ca ati ales masura potrivita.

Puteti explora in tihna toate categoriile de produse pe care le ofera, vedeti care sunt cele mai bune preturi la articole specifice sau care sunt cele mai vandute. Daca nu doriti sa cheltuiti prea mult sau aveti un buget redus pentru moment, puteti accesa direct pagina cu articole la pomotii, al caror pret poate ajunge cu pana la -80% mai mic.

Cum sa plasati o comanda pe Sinsay online

Daca ati evitat pana acum sa faceti achizitii online de teama ca ar fi prea complicat, aflati ca procesul de cumparare este relativ simplu.

Pe Sinsay online, puteti adauga usor si rapid produsele favorite in cosul de cumparaturi (optiunea este disponibila in pagina de produs, acolo unde puteti vedea informatii cu privire la stoc, masuri, poze).

Dupa ce ati selectat marimea dorita (puteti utiliza Ghidul Masurilor), adaugati produsul in cos. In pagina de produs puteti vedea si disponibilitatea in magazinele fizice.

Dupa fiecare produs adaugat in cos veti vedea o notificare in partea superioara a ecranului, iar iconita cosului va va indica numarul de produse pe care il contine.

Pentru a finaliza o comanda este necesar sa apasati pe iconita cosului de cumparaturi din partea superioara a ecranului. Tot de acolo puteti modifica numarul de articole dorite sau puteti elimina un produs.

Cand v-ati asigurat ca ati ales toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, puteti finaliza comanda. Urmatorii pasi va vor solicita metoda de plata dorita, metoda de livrare, precum si adresa. In cazul in care selectati plata online, site-ul va va redirectiona catre PayU pentru procesarea platii. 

Acceptati termenii si conditiile, iar inainte de a finaliza comanda puteti aplica un cod de reducere pe care il puteti gasi pe site-ul magazinului sau il puteti obtine de pe Tipli. In plus, daca vizitati magazinul prin Tipli, primiti bani inapoi din pretul achizitiei.

Dupa primirea comenzii, Sinsay online va va trimite un email de confirmare de plasare a comenzii, care mentioneaza detaliile din comanda. Acest email nu este o confirmare a vanzarii. Confirmarea vanzarii este transmisa in emailul de confirmare a expedierii comenzii. Din momentul confirmarii expedierii comenzii puteti regasi in sectiunea Contul Meu, Comenzile Mele factura fiscala aferenta achizitiei dvs.

FOTO: tipli.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea