Social

#burger #fast-food #The Walking Dead #burgeri gust de om

Sinistru! Burgeri cu carne cu gust de om. Vezi de unde ii poti lua!

O curiozitate macabra i-a indemnat pe doi bucatari londonezi sa recompuna gustul carnii de om intr-un burger, folosind un amestec din mai multe tipuri de carne si cateva condimente secrete. Ei vor comercializa ineditul preparat.

Chef James Tomlinson si Miss Cakehead, doi bucatari din Londra, au marcat intr-o maniera inedita debutul celui de-al cincilea sezon al serialului cu zombi "The Walking Dead", scrie adevarul.ro. Cei doi au recompus gustul carnii de om intr-un preparat care, spun ei, imita foarte bine gustul si textura acesteia. Preparatul contine, printre altele, un amestec din porc, vitel, maduva de oase si ficat de pui.

Cum au obtinut gustul? Pe baza marturiilor unor canibali! "Carnea de om este delicioasa, are un gust mult mai bun decat cea de peste sau de porc", declara in timpul procesului Alexander Pearce, un irlandez condamnat la moarte prin spanzurare dupa ce si-a mancat colegul de celula.

Pe 30 septembrie, de la orele pranzului, restaurantul Terminus Tavern, din estul Londrei, va oferi, deocamdata gratuit, burgerii cu gust de carne de om curajosilor care vor sa-si satisfaca o asemenea curiozitate, scrie metro.co.uk.

Sursa foto: metro.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea