Social

#greva #cnslr fratia #marius petcu

Sindicatele ameninta cu proteste daca Guvernul ingheata salariile

CNSLR Fratia nu va accepta o eventuala inghetare a salariilor pentru urmatoarele sase luni si sunt decisi sa iasa din nou in strada in luna februarie daca aceasta masura se va regasi in proiectul de buget pe anul 2009, sustine liderii sindicali.

"Este inadmisibil sa acceptam o inghetare a salariilor in urmatoarele sase luni, in conditiile in care noi ne pregateam sa reluam protestele pentru ca nu ne-a fost aprobata majorarea salariilor, in termenii conveniti cu vechea guvernare. Este o masura in forta a guvernului indreptata impotriva sindicatelor si vom reactiona pe masura", a precizat Marius Petcu , presedintele CNSLR Fratia.

"Este inadmisibil ca ei sa ne arunce praf in ochi prin anuntul privind disponibilizarea a 2.000 de functionari de prin ministere, pentru a cere ulterior tuturor bugetarilor sa accepte aceasta curba de sacrificiu", a adaugat liderul sindical.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea