Social

#greva cfr #amanare #proteste #oug #vineri

Sindicalistii din CFR dau inapoi, greva ar putea fi amanata

Liderii sindicatelor feroviarilor au decis, in urma negocierilor purtate cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban , sa propuna sindicalistilor sa amane intreruperea lucrului dupa sedinta de guvern de saptamana viitoare.

In urma negocierilor purtate joi la sediul ministerului, Gheorghe Popa , liderul Federatiei Miscare Comercial, a declarat ca a obtinut promisiunile necesare din partea ministrului Ludovic Orban, care a anuntat ca va introduce in sedinta de miercuri a Guvernului o Ordonanta de Urgenta care va reglementa o parte din solicitarile sindicalistilor. In aceste conditii, Popa a afirmat ca va propune angajatilor amanarea protestului anuntat pentru vineri pana dupa sedinta de guvern, dar a precizat ca decizia apartine in totalitate sindicalistilor. O decizie definitiva in privinta grevei anuntate pentru vineri va fi luata in aceasta seara, ea urmand sa fie comunicata in jurul orei 18.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea