Social

#amana #protest #cfr #alegeri

Sindicalistii CFR amana greva

Liderii sindicali din CFR au anuntat ca inceperea protestului este amanata pana dupa alegeri cel putin, chiar daca Guvernul nu a rezolvat nicio problema, asa cum s-a angajat in urma cu doua saptamani.

Gheorghe Popa , liderul sindicalistilor CFR Miscare Comercial, a declarat luni ca in urma unor consultari cu ceilalti lideri de sindicat au decis sa recomande angajatilor sa amane declansarea unor proteste in perioada urmatoare, chiar daca starea cailor ferate este aceeasi.

"Am decis sa recomandam sa amane declansarea unor proteste in perioada imediat urmatoare, desi starea cailor ferate nu s-a imbunatatit cu nimic. Au trecut cele doua saptamani si nu s-a intamplat nimic concret asa cum a spus ministrul Transporturilor.

Desi el sustine ca s-au aprobat in sedinta de Guvern doua ordonante de urgente, pentru infrastructura caii ferate si convertirea datoriilor CFR, ele nu au fost publicate in Monitorul Oficial", a declarat liderul sindical. Gheorghe Popa a precizat ca situatia ramane destul de precara si nu isi da seama de ce premierul Tariceanu nu ia masuri avand in vedere ca este primul an cand a avut loc un accident feroviar grav care s-a lasat cu victime omenesti, din cauza starii proaste a caii ferate.

Sindicalistii CFR au cerut amanarea protestelor din cauza alegerilor si din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultimul timp. Nu a fost uitat nici aspectul financiar. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea