Social

Simona Patruleasa vrea sa se impace cu Zsolt Csergo

De cateva luni bune, Nicoleta Luciu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri Zsolt Csergo. La scurt timp dupa ce s-a aflat ca Nico si Zsolt formeaza un cuplu, au si inceput sapaturile in vietile lor personale si fostii iubiti au inceput sa faca declaratii. Dinu ii terfelea in presa imaginea Nicoletei, iar Simona facea declaratii picante despre Zsolt. Acum, Simona Patruleasa se pare ca incearca din nou sa-l recucereasca pe Zsolt.

De cateva luni bune, Nicoleta Luciu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri Zsolt Csergo. Va spuneam atunci ca Zsolt a cucerit-o pe Nicoleta la scurt timp dupa ce aceasta i-a spus adio lui Dinu Maxer.

Tanarul abia iesise si el dintr-o relatie cu o alta vedeta de televiziune , pe nume Simona Patruleasa. La scurt timp dupa ce s-a aflat ca Nico si Zsolt formeaza un cuplu, au si inceput sapaturile in vietile lor personale. Nici declaratiile fostilor iubiti nu au incetat sa apara. Dinu ii terfelea in presa imaginea Nicoletei, iar de cealalta parte Simona facea declaratii picante despre Zsolt. Acum, la cateva luni dupa intreaga poveste, Simona Patruleasa se pare ca incearca din nou sa-l recucereasca pe Zsolt.

Dupa ce a avut o serie de relatii amoroase cu diversi oameni cu bani , Simona s-a gandit mai bine si il vrea inapoi pe Zsolt, omul despre care declara in urma cu doi ani ca vrea sa se casatoreasca. Din ultimul numar al revistei Star aflam ca Simona ii trimite sms-uri de dragoste fostului iubit si ca spera la o impacare imediata. Numai ca inima acestuia apartine in totalitate Nicoletei Luciu si, din cate stim, nu are de gand sa se schimbe ceva in aceasta privinta. Tot din aceeasi revista mai aflam ca Simona sustine ca ea l-a parasit pe Zsolt, pentru ca era foarte zgarcit. Avand in vedere generozitatea pe care o manifesta fata de actuala iubita, ne vine greu sa credem ca ar fi adevarat, nu de alta, dar comoara de pe degetul vedetei PRO TV sau excursiile extravagante petrecute de cei doi in locuri exotice precum Brazilia sau America ne demonstreaza contrariul.


«Simona nu are nici o sansa»

Cu toate ca are momentan o relatie cu un barbat instarit pe nume Sabin Ivanof, Simona ravneste inca la Zsolt. Sa fie oare de vina trecutul amoros al actualului iubit? Spunem asta deoarece in revista Star apare un amplu material despre fostele iubiri ale omului de afaceri. Se pare ca totul a inceput cu Sanda Ladosi, dupa care a urmat Manuela Fedorca. Prin cearsafurile scumpe ale potentului om de afaceri au mai trecut si Kitty Cepraga, Alina Chivulescu (La Bloc) si Anamaria Ferent . Nu suntem siguri de autenticitatea acestor informatii, dar daca ele sunt reale, se pare ca are de ce sa-si faca griji vedeta noastra, Simona.

In schimb, se pare ca nu are nimic de castigat in urma mesajelor amoroase pe care i le trimite lui Zsolt. Asta pentru ca, din surse foarte sigure, am aflat ca "Simona stie ca nu are nici o sansa.

Aceeasi sursa ne mai spune si ca la ora actuala Simona nu-i mai trimite nici un mesaj lui Zsolt, dar nu neaga ca ar fi facut-o vreodata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea