Social

Simona Patruleasa si-a umflat buzele cu grasime din genunchi

Fara antecedente in televiziune pana la varsta de 30 de ani, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa, a reusit peste noapte sa-si cucereasca un loc in galeria vedetelor autohtone. De vina a fost frumusetea ei despre care, insa, nu se stie ca are cateva secrete strasnic pazite in bazele de date ale unor clinici de chirurgie plastica .

Secrete bine pazite

Daca misterul sanilor bombati peste noapte a fost deslusit de presa in vara lui 2005, Simona a reusit sa pastreze timp de cativa ani secretul unei interventii estetice la buze. Zambetul cu care isi deschide seara de seara rubrica sportiva a fost imbunatatit cu ajutorul unui chirurg plastician . Cu mai bine de patru ani in urma, bruneta si-a marit buzele prin injectare cu grasime recoltata din zona genunchilor. Pe cat de aspectuos a fost insa rezultatul, pe atat a fost si de dureros, Simona acuzand multa vreme dureri dupa aceasta interventie.

A luat drumul spitalelor

Complicatiile suferite de vedeta au avut la origine fie o reactie de respingere a organismului, fie nerespectarea unor indicatii postoperatorii. Vazand ca suferinta nu ia sfarsit, ea a inceput sa bata spitalele din Bucuresti in cautarea unei solutii. In cele din urma, problemele s-au rezolvat, iar Simona nu a pastrat, se pare, nici un fel de resentimente chirurgiei estetice. Anul trecut, in vara, la putin timp dupa ce s-a despartit de Zsolt Czergo, stirista si-a facut implant mamar cu silicon la o clinica din Bacau. Simona s-a operat acolo la recomandarea Mihaelei Radulescu, care se supusese aceluiasi tip de interventie cu mai multi ani in urma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea