Social

Simona Patruleasa, sedusa de un "crai"

Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa , si-a gasit nasul in plan amoros. Recunoscuta drept o devoratoare de barbati instariti, bruneta a marturisit intr-un interviu oferit revistei TV Mania ca se iubeste cu omul de afaceri Sabin Ivanof.

De aproape cinci luni, Simona, fosta iubita a lui Zsolt Csergo, actualul amorez al Nicoletei Luciu, a picat in bratele unui alt barbat potent financiar. Fericita, vedeta povesteste cum a cucerit-o Sabin, lucru care ne-a atras si noua atentia. Saptamani la rand, Sabin a bombardat-o cu buchete imense de flori pe care i le trimitea la locul de munca fara a-i spune si din partea cui vin atentiile frumos mirositoare.

BARBAT EXPERIMENTAT

Curiozitatea feminina a functionat, dupa cum se astepta pesemne si afaceristul, barbat cu multa experienta in ceea ce le priveste pe reprezentantele sexului slab, foarte frumos si celebru. Simona a inceput sa intrebe in dreapta si in stanga pana a aflat numele admiratorului. A urmat prima intalnire, iar de la sfarsitul anului trecut sunt impreuna. Stirista crede ca relatia merge foarte bine si se gandeste ca in viitorul apropiat se va muta impreuna cu noul iubit.



TRASE LA TIPAR

Numai ca Simonei i-a scapat probabil un amanunt, deloc de neglijat. Sabin are reputatia unui mare crai, prin patul caruia au trecut o serie de vedete numai una si una. Iar Simona nu face exceptie de la regula. Pana si modul in care omul de afaceri a curtat-o, oferindu-i buchete imense cu flori saptamani la rand, face parte dintr-un tipar care functioneaza de minune, dupa cum spun apropiatii lui Sabin Ivanof.



PIESE DE COLECTIE

Asa ar fi intrat in palmaresul barbatului, in varsta de 32 de ani, nume ca Manuela Fedorca, Kitty Cepraga , Sanda Ladosi, Anamaria Ferent sau Alina Chivulescu -Bella din serialul La Bloc. Oricum, pentru Sabin, dar si pentru fratele lui, Bogdan, colectionarea de femei frumoase si cunoscute se pare ca s-a transformat intr-o adevarata competitie. Deocamdata, fratele se poate lauda cu degustarea a doua "bucatele" deloc de neglijat: Cosmina Pasarin si Gina Pistol.

ALESI PE SPRANCEANA

Simona Patruleasa a devenit cunoscuta nu pentru ca apare aproape in fiecare seara pe micul ecran, ci gratie numeroaselor legaturi amoroase pe care s-a spus ca le-a avut cu o serie de barbati instariti ca managerul echipei de fotbal Steaua, Mihai Stoica, Zsolt Csergo , patronul unor cazinouri, sau un alt patron de cazinou, Amiran, barbat casatorit si cu doi copii. Oricum, vedeta tv si-a marit si bustul pentru a avea succes la vanatoare, si se pare ca admiratorii nu au ramas insensibili la acest detaliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea