Social

# meci halep #simona halep #roland garros

Simona Halep, parasita la Roland Garros

Antrenorul australian Darren Cahill a anuntat ca nu va mai colabora cu Simona Halep pe durata turneului de Grand Slam de la Roland Garros, care se desfasoara in aceste zile in Franta. 

Cahill a dezvaluit ca planurile s-au schimbat datorita unei oferte primita din partea reprezentantilor televiziunii sportive ESPN. Astfel, fostul antrenor al lui Hewitt si Agassi va comenta meciurile de la Roland Garros pentru televiziunea americana si nu va mai putea fi alaturi de Halep. Cei doi isi vor relua ulterior colaborarea. 

Anul acesta, Simona a colaborat cu Darren Cahill la turneele de la Indian Wells, Miami, Stuttgart, Madrid si Roma. "E o persoana foarte pozitiva. Imi place asta. E un antrenor bun, unul dintre cei mai buni. Are experienta si ma invata cum sa joc tactic si chiar tehnic", a spus Simona despre australian.

Turneul de la Roland Garros are loc in perioada 24 mai - 7 iunie. Pana acum, Simona a avut un parcurs bun, trecand, destul de greu insa, de primul meci. Astfel, Simona s-a calificat in turul II si se pregateste sa o intalneasca pe numarul 70 WTA croata Mirjana Lucic-Baron. Anul trecut, sportiva noastra a avut un parcurs extraordinar, ajungand pana in finala, unde a pierdut in trei seturi in fata mai vechii sale rivale Maria Sharapova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea