Social

Silviu Prigoana, beat la volan

Silviu Prigoana a ramas fara permis de conducere , duminica noaptea, dupa ce a fost prins conducand masina baut pe Bdul Mircea Eliade , din Capitala.

In urmatoarele trei luni, Prigoana va fi nevoit sa-si angajeze sofer. Omul de afaceri a ramas fara permisul de conducere pentru urmatoarele 90 de zile, fiind surprins cu alcoolemie la volan.

0,34 IN AERUL EXPIRAT

Duminica noaptea, in jurul orelor 00.40, Silviu Prigoana, aflat la volanul Mercedes-ului sau, a fost oprit de politistii bucuresteni, pentru un control de rutina. Oamenii legii l-au testat pe omul de afaceri cu aparatul etilotestu si au constatat ca avea o alcoolemie de 0,34 mg/l de alcool pur in aerul expirat. Ca urmare, politia i-a retinut permisul de conducere pe o perioada de trei luni, sanctionandu-l totodata cu o amenda de 2 milioane de lei vechi, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

CABERNET

Contactat telefonic, Prigoana ne-a declarat ca a fost la o sindrofie unde a consumat prea multa salata care i-a fermentat in stomac. "Am consumat prea multa salata si stiti ca salata fermenteaza in stomac... a fost o salata Cabernet. De azi am sa fiu foarte atent ce mananc inainte de a ma urca la volan". Mai mult, omul de afaceri a spus ca este mandru ca traieste in Romania pentru ca i s-a demonstrat inca o data ca este o tara sigura, in care politia isi face datoria.

OTETUL DIN SALATA MARE

Printr-un comunicat de presa, omul de afaceri aduce la cunostinta ca pe data de 7 martie "politia si-a facut datoria". "Politia i-a suspendat carnetul de conducator auto pe o perioada de 3 luni si i-a aplicat o amenda de 2 milioane lei vechi. Desi alcoolemia usor peste limite constatata de politist se datora otetului din salata mare pe care o consumase, dl. Silviu Prigoana nu e suparat, ba e chiar multumit ca "se simte mai in siguranta pe sosele patriei".

NEMULTUMIRE

O singura nemultumire are Silviu Prigoana , care a sustinut ca, desi si-a facut abonament pentru liniile de transport in comun, nu va putea beneficia de ele. "Sunt handicapat , iar metroul si transportul la suprafata nu mi-au creeat conditii pentru handicapul meu."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea