Social

#sicriu regina elisabeta # funerarii regina elisabeta #inmormantare regina elisabeta a II-a #inmormantare regina elisabeta #regina elisabeta a II-a

Sicriul reginei Elisabeta a II-a, comandat in urma cu 30 de ani. Din ce materiale este realizat

Sicriul reginei Elisabeta a II-a a fost comandat in urma cu 30 de ani. In realizarea acestuia au fost folosite unele dintre cele mai bune materiale, care sunt greu de gasit.

 

Potrivit The Times, sicriul a fost realizat din lemn de stejar englezesc, un lemn foarte greu de gasit. Acesta este dublat, in interior, de un strat de plumb. Stratul de plumb din interior, permite ermetizarea sicriului care va fi depus intr-o cripta si nu va fi ingropat.

Sicriul este in permanenta inchis, iar peste acesta este asternut un drapel si insemnele regale, astfel incat oamenii care vin sa-i aduca reginei un ultim omagiu nu ii pot vedea chipul.   

Cand sicriul Reginei a aparut pentru prima data in afara Castelului Balmoral, nimeni nu a banuit ca acesta a fost realizat in urma cu 30 de ani. 

Nici macar Leverton & Sons, o firma de pompe funebre din Camden, in nordul Londrei, care a lucrat indeaproape cu casa regala la aranjamentele funerare, nu stie cine l-a realizat, scrie The Times.

Firma, care a fost infiintata in 1789, a devenit firma de pompe funebre a familiei regale in 1991. Aceasta a mostenit sicriul care fusese deja realizat pentru regina.

Sicriele regale sunt special concepute cu insemne regale pe capac. De asemenea, toate au manere din alama.

Sicriul reginei este facut din acelasi material ca si cel al sotului ei, printul Philip, care a murit in aprilie 2021. Este posibil ca ambele sa fi fost realizate in acelasi timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea