Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Sibiu, capitala culturala a modei

Prima prezentare de moda in aer liber din Capitala Culturala Europeana va avea loc simbata seara. Sint personaje de prim-rang ale scenei modei italiene. Au creat pentru printese saudite, pentru Liz Taylor sau Monica Bellucci , pentru Catherine Deneuve sau Brigitte Nielsen , pentru Ursula Andress si Printesa Soraya. Renato Balestra, Fausto Sarli, Franco Ciambella, Curiel, Calignano, Marella Ferrera, Giovanni Cavagna si Farhad Re sint numele de haute couture italian ce vor fi prezente la Sibiu, prin intermediul creatiilor lor. Defilarea celor 30 de fotomodele special alese va incepe simbata, la ora 21.00. Fetele vor prezenta pe un cat-walk special amenajat, alcatuit dintr-o platforma de 400 de metri patrati, cu un podium de 100 de metri patrati care inglobeaza ca spatiu si fintinile. Piata Mare din Sibiu va semana, pentru o seara, cu renumita Piazza di Spagna din Roma, pe scarile careia defileaza anual creatiile celor mai cunoscuti designeri. La atmosfera tipic italiana va contribui si prezenta Annei Tatangelo, cistigatoare a Festivalului de la San Remo din Italia la sectiunea feminina, si a unor balerini din corpul de balet al Radio-Televiziunii Italiene RAI. Programul serii de simbata mai are insa citeva surprize pentru cei care decid sa-si petreaca trei ore in imperiul modei. Cunoscuta creatoare romana de moda Doina Levintza va prezenta citeva creatii care ii poarta semnatura, iar grupul de artisti italieni „Botega“, aflat in turneu in Europa, va poposi si la Sibiu, special pentru acest eveniment. Spectacolul va fi inregistrat de TVR 1 si transmis duminica, iar pe 7 iulie, ora 21.00, va fi transmis pe FREE Channel, care face parte din grupul international SKY TV. Spectacole de teatru pe strazi Teatrul isi va reintra in drepturi, in acest sfirsit de saptamina, pe strazile capitalei culturale. Teatrul „Masca“ va prezenta vineri seara, in Piata Huet, „Fiore D’amor in Bucuresci“; simbata, la Teatrul National „Radu Stanca“ - musicalul „Cafeneaua“; duminica, in Piata Huet - „Gardienii veseli“, toate cele trei piese purtind semnatura regizorala a lui Mihai Malaimare . Tot un eveniment teatral va fi si debutul actoricesc al primului si celui mai cunoscut voluntar japonez al Capitalei Culturale Europene, Tomohiko Kogi. Acesta va interpreta rolul principal din „In fata legii“ de Franz Kafka, jucind alaturi de Horia Nicoara, unul dintre cei mai cunoscuti actori sibieni ai Teatrului National „Radu Stanca“.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea