Social

#remedii sforait #cauze sforait #sforait

Sforai? Afla ce spune asta despre viata ta intima!

Un studiu recent a scos la iveala faptul ca sforaitul unuia dintre parteneri distruge viata intima. Una din 10 persoane considera ca zgomotele produse de respiratia greoaie din timpul somnului scad nivelul de atractie fizica.

Cercetatorii de la Universitatea de Medicina Yale, din SUA, au chestionat 1.000 de persoane cu privire la impactul pe care il are sforaitul asupra vietii de cuplu. Un sfert dintre cei chestionati au marturisit faptul ca pleaca in alta incapere atunci cand sotul sau sotia incep sa sforaie noaptea, iar jumatate sustin ca se confrunta cu astfel de episoane neplacute cel putin o data pe saptamana. Cuplurile sunt de parere ca sforaitul scade libidoul.

Cat priveste masurile pe care le iau pentru a scapa de sforaitul partenerilor, femeile spun ca cel mai adesea apeleaza la coate date in coaste. Studiul a aratat chiar ca una din 10 persoane si-a zgaltait atat de tare partenerul, incat acesta a cazut din pat.

Foto: snoring-mouth-piece.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea