Social

#vreme weekend #temperatura #vreme

Sfarsitul de saptamana aduce vreme frumoasa. Afla ce temperaturi vor fi!

Incepand cu ziua de joi, 7 iunie, vremea se va incalzi si va deveni in general frumoasa. Cerul va prezenta unele innorari si, izolat, ploi slabe, in nordul, nord-estul si zona de munte, unde vor fi posibile si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, dar sunt asteptate unele intensificari in regiunile estice.

Maximele de temperatura se vor incadra intre 20 si 28 de grade, in timp ce minimele vor cobori pana la 5 grade in depresiuni sau 16 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

Joi, in Bucuresti, vremea se va incalzi si va deveni predominant frumoasa, cu cer variabil, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade. In timpul noptii, minimele de de temperatura vor fi cuprinse intre 12-14 grade.

Vineri, vremea continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii, iar cerul va fi mai mult senin. In nord, nord-vest si zonele de munte vor fi innorari si izolat averse, posibil cu descarcari electrice. Temperaturile maxime sunt cuprinse intre 23 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 19 grade.

Sursa foto: sanda-halcyondays.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea