Social

#relatii sexuale #cadouri scumpe #jurnalista simona diaconu #primar vasile ivan #sexgate

Sexgate intre un primar si o jurnalista din Arges

Un primar dintr-o comuna argeseana a marturisit unui jurnalist de la un ziar local ca a fost santajat de nenumarate ori de o ziarista de la o alta publicatie locala, cu care se pare ca a intretinut relatii sexuale.

De joi, lumea politica si presa argeseana au parte de un scandal sexual intre un primar si o jurnalista , anunta Gardianul.

Intr-un interviu acordat saptamanalului local "Obiectiv", primarul comunei Babana, Vasile "Bebe" Ivan ( foto ), a declarat ca a fost santajat, in repetate randuri, de Simona Diaconu de la o alta publicatie argeseana, "Observator".

"I-am dat bani lunar pentru felicitari, articole despre comuna Babana etc. Au fost zeci de milioane. N-am vazut o factura sau o chitanta... asa a facut si cu alti primari, dar acestia nu au curajul sa spuna in presa cati bani a primit de la ei domnisoara ziarista", a spus Ivan.

Si lucrurile se pare ca nu s-au rezumat doar la cadouri, cei doi au intretinut si relatii sexuale. "Cand mergeam afara, la concursuri (primarul Vasile Bebe Ivan practica luptele - n.r.), ii aduceam chiloti sexi si parfumuri. Cand am venit de la o expozitie de automobile, de la Bucuresti, m-a dezbracat in masina si mi-a facut sex oral. Intr-o alta situatie, "voia sa facem sex, dar a vomitat in masina", sunt marturiile primarului Ivan.

Acesta a mai admis ca a recurs la o interventie de chirurgie plastica doar pentru a-i fi pe plac jurnalistei respective: "Mi-a aranjat sa merg la o operatie, la Oradea, sa ma "aranjez", ca eram prea mare si o pierdeam sub plapuma".

De dragul jurnalistei edilul si-a facut o operatie de liposuctie , in urma caruia acesta a pierdut aproximativ 20-25 de kilograme.

Florin Calinescu nu s-a lasat "pacalit"

Aceeasi jurnalista a incercat sa il santajeze si pe Florin Calinescu in timpul campaniei electorale. "In campania electorala i-a cerut lui Florin Calinescu 200 de milioane de lei vechi, pentru sase aparitii saptamanale. Dar Calinescu a refuzat, deoarece aceasta a vrut sa-i dea chitanta numai pe 100 de milioane", a spus Ivan.

Pe lista cadourilor pe care le-a primit Simona Diaconu de la primarii pe care ii elogia in articolele sale se numara un vibrator din Rusia. Este vorba de primarul Proca care spune ca a avut probleme din cauza acestuia cand a intrat in tara.

Eroina acestui veritabil "Sexgate" argesean, Simona Diaconu, nu a dorit sa comenteze pe marginea celor afirmate de primarul Vasile "Bebe" Ivan, insa a declarat, insa, colegilor de la ziarul pitestean "Top", ca il va actiona in instanta pe acesta, pentru calomnie si insulta.

Se pare ca si primarul din Babana s-a speriat de intorsatura pe care ar putea-o lua lucrurile. In tot cursul zilei de joi, telefonul sau mobil a fost inchis, iar la sediul primariei n-a fost de gasit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea