Social

Sex si violenta pentru voturi

Prezervativul a ajuns unealta electorala, iar pumnul „face legea" printre lipitorii de afise. Imaginea copiilor este si ea exploatata de politicieni. Aluzii sexuale, batai pe afise, imagini cu minori si acuzatii de coruptie . Acestea sunt ingredientele de baza ale unei campanii croite dupa tiparul anilor `90.

„Argumentul" pumnului si injuriile de tot felul continua sa tina locul dezbaterilor pe proiecte, in toiul campaniei electorale. Activistii de partid, iesiti pe strazi sa lipeasca afise, par hotarati sa transpuna in practica razboiul declaratiilor dintre liderii formatiunilor din care fac parte. Protagonistii ultimului incident de acest gen, petrecut sambata, sunt reprezentantii PNL si PD-L sector 2.

Liberalii si democrat-liberalii s-au incaierat din cauza unor afise lipite pe un panou amplasat in curtea unui imobil proprietate privata, acuzandu-se reciproc de agresiune. Pedelistii sustinand chiar ca ministrul de interne, Cristian David, s-ar fi interesat la politie de situatia colegilor sai de partid implicati in conflict.

Vicepresedintele PNL sector 2, Vlad Naicu, a afirmat ca, in curtea imobilului apartinand mamei sale, a gasit un panou, amplasat fara a se fi solicitat in prealabil permisiunea proprietarului, pe care se aflau afise electorale ale candidatului PD-L la primaria sectorului 2. Trei tineri liberali, printre care un candidat la consiliul local, au incercat sa demonteze panoul, moment in care un grup de pedelisti i-ar fi atacat. In urma schimbului de pumni si picioare, candidatul liberal a ajuns la spital, iar colegii sai au depus plangere la politie.

„ Contraceptie " electorala

Gelu Dragan, candidat independent la Primaria Bistrita, a afisat, sambata seara, un banner cu imaginea unei maini care tine un prezervativ pe degetul aratator. Materialul publicitar are inscriptionat sloganul „Avem sansa sa le-o fac(k)em!". Dragan a explicat ca s-a saturat de „protectia politica in administratia publica" si ca ii vizeaza pe aceia care „joaca incorect, murdar, folosind strategii neserioase". Imagini cu minori pe afisele primarului

Nici candidatul PD-L la Primaria Targu-Mures, actualul edil Dorin Florea, nu s-a lasat mai prejos, el folosind afise cu figurile unor copii pentru a asocia data alegerilor locale cu Ziua Internationala a acestora. Florea a primit si un avertisment de la Biroul Electoral Municipal din cauza utilizarii materialelor de propaganda electorala in scoli si licee.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea