Social

Sex si tandrete pe limba lui Bebe Mihaescu

Bebe Mihaescu e un sexolog de tranzitie obtinut prin reconversie profesionala, un specialist al amorului care si-a cistigat notorietatea in compania Mihaelei Tatu, prin prezente repetate pe Acasa TV.
Mai nou, musiu Mihaescu si-a amenajat un studio special pe postul B1 TV, practic o canapea si un fotoliu, pentru a discuta despre sex si tandrete in emisiunea Cuplul conjugal: ori la bal, ori la spital.
Acolo, ca intr-un budoar de intelectuali pasionati de studiul detaliilor erotice ale romanului obisnuit, isi atrage invitatii cu care dezbate sensul vietii sexuale bastinase. Practic, formula asta cu balul ori spitalul a devenit un fel de laitmotiv al vietii si activitatii dlui Mihaescu.
Caci, inca de la debutul sau in meserie , dl Bebe s-a vrut un fel de apostol al psihologiei de alcov, un versat in tehnici erotice prin care incerca sa transforme plictisul si banalitatea acuplarilor de apartament in efervescente sexuale demne de un tantra-show.
Nu stiu cum ati privit dumneavoastra demersul bebemihaescian, dar mie mi s-a parut mereu ca in abordarea lui era si o misiune ideologica, un efort de civilizare sexuala, prin care maestrul incerca sa-i ajute pe romanii trecuti prin desertul erotic al comunismului sa se dezinhibe, sa-si savureze orgasmele si sa-si exprime sexualitatea roz, oprimata atita amar de vreme de morala fandosita a unui ev cenusiu.
Iata ca succesul lui Bebe s-a cam ofilit, romanii s-au dezinhibat repede, iar clovnul iubirii a ajuns sa se chinuiasca cu o audienta extrem de supla. Acum, in disperare de cauza, aduce pe canapeaua din studio cite un cuplu cu care expliciteaza tehnici de seductie .
Acum douazeci de ani as fi stat cu sufletul la gura asteptind sa vad un decolteu mai adinc. Acum, ma bucur doar de frazele cele mai reusite ale lui Bebe, precum cea adresata unui invitat intr-un final de emisiune: Abia astept sa te-astept in viitoarele emisiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea