Social

Severin se lupta cu presa

Euroobservatorul PSD Adrian severin sustine ca declaratiile critice ale socialistilor europeni fata de impotrivirea PSD la Legea DNA nu sint adevarate, ele fiind facute de fapt cu o anumita aproximatie.
Severin spune ca s-a intilnit cu parlamentarul socialist Jan Marinus Wiersma si ca in urma discutiei cu acesta a inteles ca declaratiile s-au bazat pe o serie intreaga de informatii pe care le-au obtinut partial si chiar incorect.
Mai mult, Severin acuza postul BBC ca la citat deformat pe Wiersma spunind ca, dincolo de aceasta lipsa de informatii, a existat si o deformare a citarilor, pe care socialistii europeni au reclamat-o ulterior.
In special , un anumit post de radio strain a citat pe unii dintre liderii socialisitilor europeni cu ideea ca acestia ar fi blamat PSD pentru votul din Senat, a spus Severin despre BBC. Respingerea ordonantei DNA a provocat nemultumirea socialistilor europeni, care au inceput sa vorbeasca despre problemele din PSD si sa avertizeze in legatura cu riscul aminarii aderarii la UE.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea