Social

#parlamentul european #monica macovei #adrian severin

Severin o ataca din nou pe Macovei

Europarlamentarul PSD Adrian severin este multumit de faptul ca socialistii au reusit sa obtina conducerea Comisiei pentru libertati si afaceri interne si sustine ca popularii au cedat pozitia pentru ca Monica Macovei sa nu o obtina.

"Vorbim despre o comisie foarte importanta care a apartinut in ultimii ani partidelor de dreapta, iar acum era vizata de doamna Macovei . Ea (conducerea comisiei, n.r.) ne-a fost data cu bucurie si pentru ca popularii europeni nu vroiau sa ajunga la Monica Macovei, ale carei opinii ii socheaza si pe ei", a declarat Adrian Severin , citat de Gandul.

Severin sustine ca pozitie a fost cedata socialistilor "cu bucurie". "Mitul ca Monica Macovei este copilul iubit al Europei si ca in UE toti o asteapta cu paine si sare, despre asta vorbim, si iata ca venind aici se constata ca nu este asa", sustine Severin.

El a acuzat-o din nou pe Monica Macovei ca a vrut sa induca in eroare opinia publica cu premiul " Femeia anului " pe care l-a primit anul trecut, din partea unui ONG din Grecia si nu din partea Parlamentului European. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea