Social

#sever voinescu #pdl #partid #partid de guvernare

Sever Voinescu: PDL va fi in maximum 3 ani partid de guvernare

Deputatul Sever Voinescu, purtator de cuvant al PDL, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte la Cluj-Napoca, ca partidul sau va reveni la guvernare mai repede decat se asteapta lumea. Voinescu spune ca PDL va fi din nou partid de guvernare in maximum trei ani.

"PDL este in opozitie, dar prezenta PDL in opozitie este temporara. Ne uitam la ce face Guvernul Ponta si intelegem toti ca vom reveni la putere mai repede decat ne asteptam. Eu cred ca in minimum un an, maximum trei ani, PDL va fi din nou partid de guvernare. Sper sa avem noi timpul sa invatam lectiile pe care prezenta la guvernare si caderea electorala a noastra in sondaje ni le-a dat", a spus Sever Voinescu

"Cand vom reveni, vom fi mai buni decat am fost, nu pentru noi, ci pentru romani. (...) Vestea buna pentru PDL este ca procentul celor care inteleg ce s-a facut cu Romania, ce au facut guvernele Boc si Ungureanu, este din ce in mai mare. Oamenii se uita in jur si inteleg si, pe masura ce inteleg, se elibereaza de aceasta masina uriasa de propaganda si minciuna a USL", a adaugat purtatorul de cuvant al PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea