Social

#Servicii Funerare #pompe funebre #inmormantare

Cea mai ieftina casa de pompe funebre din sectorul 6 + sfaturi pentru aranjarea unei inmormantari cu un buget redus!

Deci, cat de usor este sa planificati o inmormantare ieftina? Mai jos am prezentat 6 sfaturi pentru a va ajuta sa planificati o inmormantare ieftina, care este inca la fel de demna ca orice inmormantare traditionala cu servicii complete.

1. Faceti niste cercetari de costuri funerare in zona dvs

Costurile funerare de la diferite case de pompe funebre si crematoare pot varia considerabil. Primul lucru pe care trebuie sa il faceti pentru a organizare o inmormantare la preturi accesibile este sa stiti care sunt costurile funerare din zona dvs.

Trebuie sa va asigurati ca comparati servicii funerare si pachete similare. Mai multe case funerare publica costurile de inmormantare pe site-urile lor web, si acest lucru va ajuta.

Cea mai ieftina casa de pompe funebre ce ofera servicii funerare in sectorul 6, este BAIDOC SERVICII FUNERARE, cu adresa pe strada Amurgului, Nr. 77, Cartier Militari, Sector 6 (intre statiile de metrou Pacii si Gorjului).

2. Cunoaste-ti drepturile legale atunci cand achizitionati servicii si produse funerare!

Legea prevede ca firmele de pompe funebre sa va dezvaluie lista generala de preturi atunci cand faceti o solicitare (telefonic sau personal). Din pacate, multe case funerare ascund de multe ori preturile potentialilor clienti si ii le spun ca le dau chiar si bani inapoi din cei primiti de la ajutorul de inmormantare. 

Nu toate casele funerare isi publica lista de preturi pe site-ul lor (si uneori fac dificil de gasit sau sunt prea complicate de interpretat). 

Daca sunati un camin funerar, uneori, va vor cere detaliile si vor spune ca trebuie sa vorbeasca cu un director care sa va sune inapoi. Este vorba despre pozitionare pentru a face „vanzare” mai mare. Daca nu pot dezvalui pur si simplu un pret prin telefon sau prin e-mail, atunci aceasta ar trebui sa va dea de gandit!

3. Schitati un buget de inmormantare sau crematoriu si respectati-l

Daca nu doriti sa depasiti bugetul pentru inmormantare, cel mai bun lucru este sa stabiliti un buget si sa faceti tot posibilul sa il respectati. 

Nu lasati timpul redus sa va preseze in achizitionarea de produse si servicii auxiliare de care nu aveti nevoie cu adevarat. Daca va pastrati simplu planul funerar, puteti reduce costurile generale. Rugati un prieten sau un membru al familiei sa va insoteasca la casa de pompe funebre si sa negocieze in numele dvs. cu cerintele si bugetul dvs. Este mult mai usor sa fii obiectiv atunci cand nu esti implicat personal!

4. Cercetati ce optiuni exista pentru a va ajuta cu cheltuielile de inmormantare

Astazi, mai multe familii cauta ajutor financiar atunci cand se confrunta cu organizarea unei inmormantari. Exista asistenta limitata si acest lucru difera in functie de stat / judet si de circumstantele dvs. personale. 

Unii angajatori sau sindicate ofera beneficii de deces, pot exista asigurari de viata sau fonduri in proprietatea defunctului sau un ajutor caritabil. 

Cititi despre ajutorul de deces si cum sa nu fii pacalit, aici!

5. Luati in considerare alte alternative funerare cu costuri mai mici

Asa cum am mentionat deja, puteti aranja o inmormantare simpla si demna pentru sub 4000 de lei in majoritatea zonelor din Bucuresti, daca alegeti acest lucru.

De exemplu, pe acest site: https://www.baidocserviciifunerare.ro/, gasiti servicii funerare complete cu pachete incepand de la 950 de lei.

Trebuie sa fiti pregatiti sa luati in considerare optiuni alternative pentru a indeplini acest lucru, cum ar fi incinerarea sau alegerea unor pachete complete mai ieftine. 

Cremarea va reduce cu siguranta costurile de inmormantare. Daca optati pentru o cremare va poate economisi, in general, cel putin 40 - 50% din costurile unei inmormantari traditionale, deoarece nu veti avea costuri pentru cimitir si caseta. 

O inmormantare verde sau naturala poate rezulta mult mai ieftin decat o inmormantare traditionala. Parcele de inmormantare verde sunt, in general, ieftine, in comparatie cu multe locuri de veci dintr-un cimitir. 

6. Alegeti cremarea directa si alegeti cu grija serviciile

Cea mai ieftina inmormantare poate fi obtinuta aranjand o cremare directa cu cel mai apropiat furnizor de crematie cu costuri mici si apoi efectuand propriul serviciu memorial condus de familie. 

O cremare directa inseamna, pur si simplu, ca inmormantarea sau crematoarea colecteaza defunctul, il transfera la unitatea lor si aranjeaza sa efectueze o cremare imediata (dupa perioada obligatorie de asteptare de 24/48 de ore). Un recipient de baza este utilizat pentru cremare, iar resturile cremate sunt returnate intr-o urna temporara. 

Daca aveti intrebari suplimentare despre cum puteti economisi bani la organizarea unei inmormantari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0766402060 (Adrian Baidoc, Managerul Casei de Pompe Funebre BAIDOC, cu o experienta de 2 generatii din tata in fiu).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea