Social

# inchisoare pe viata # alin sufela #Oana Radu #ucigas

Sentinta definitiva! Inchisoare pe viata pentru ucigasul iubitului Oanei Radu

Au trecut trei ani de la tragedia prin care a trecut Oana Radu si iubitul acesteia. Barbatul a fost atacat de Razvan Draghici, cunoscut sa “Satana” si a murit din cauza ranilor, trei sapatamni mai tarziu, in spital.

Totul s-a petrecut pe 13 august 2019 cand Alin Suflea se afla impreuna cu mama acestuia in fata unui bloc din Craiova. De la etaj, ucigasul a aruncat asupra lor mai multe cocktail-uri molotov. Femeia a scapat doar cu leziuni la maini, insa Alin a suferit arsuri grave pe 75% din suprafata corpului. Tanarul a stat in coma trei saptamani, intr-un spital din Capitala, insa, in ciuda eforturilor medicilor, acesta nu si-a revenit.

Alin Suflea, iubitoul cantaretei Oana Radu, a decedat pe 7 septembrie 2019.

La trei ani de la tragedie si dupa numeroase procese, Razvan Draghici a fost condamnat la inchisoare pe viata. In plus, acesta trebuie sa plateasca daube de 700.000 de lei familiei indurerate.

In trecut, agresorul a fost internat intr-un spital de psihiatrie, insa parintii acestuia l-au externat cu promisiunea ca va continua tratamentul acasa.

Sentinta judecatorilor a fost una de bun augur si pentru vecinii agresorului care au rasuflat ususrati sa stie ca acesta nu va mai reprezenta un pericol pentru ei.

FOTO: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea