Social

Sensi s-a retras de la AS Roma

Presedintele clubului italian AS Roma, Franco Sensi, si-a anuntat intentia de a se retrage la sfirsitul sezonului, informeaza site-ul "goalcity.com".

Decizia a fost comunicata la sfirsitul partidei pe care AS Roma a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata formatiei turce Gaziantepspor , in mansa secunda a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA.

"Sint foarte obosit, nu mai rezist fizic", a recunoscut Sensi, care a adaugat ca este convins ca pina la sfirsitul sezonului ceva bun se va petrece la clubul roman.

Retragerea vine dupa 11 ani petrecuti la conducerea clubului si un titlu cistigat, intr-un moment dificil pentru AS Roma, dupa ce tratativele cu compania petroliera Nafta Moskva pentru preluarea gruparii romane au esuat. Cu toate acestea, antrenorul Fabio Capello afirma ca are incredere in rezolvarea crizei financiare: "Face parte din obligatiile mele sa ridic moralul echipei, sa am incredere in viitorul gruparii", declara antrenorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea