Social

#proteste #psd #ioan ghise #senator psd

Senatorul PSD Ioan Ghise protesteaza pe holurile Parlamentului

Senatorul PSD Ioan Ghise a ales protesteze intr-un mod inedit pe holurile Palatului Parlamentului, in timpul lucrarilor Congresului Partidului Popular European. Ghise a aparut, miercuri, imbracat intr-un tricou alb pe care sunt imprimate doua mesaje: "7.403.836 Romanians Dismissed Basescu" ("7.403.836 de romani au votat contra lui Basescu"), respectiv "The people are sovereign" ("Poporul a decis").

"Cand nu conteaza ce voteaza poporul, credem ca intreaga Europa trebuie sa fie sensibilizata cu privire la faptul ca aproape 7,5 milioane de romani au votat pentru demiterea presedintelui. Datele INS vor arata in curand ca suntem mai putin de 16 milioane de cetateni cu drept de vot si ca mai mult de jumatate dintre romani l-au demis pe presedinte", a declarat senatorul social-democrat, care a precizat ca protestul sau este unul simbolic.

Initiativa lui Ghise este sustinuta de Crin Antonescu, presedintele PNL. Liderul liberal a declarat ca s-ar alatura acestei actiuni daca nu ar fi impedimente de natura protocolara, el fiind presedinte al Senatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea