Social

#politica #mircea diaconu #actorie #senator

Senatorul Mircea Diaconu paraseste politica si se intoarce la actorie

Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, ca se va retrage din viata politica si ca isi doreste sa revina la statutul de cetatean simplu.

Diaconu s-a prezentat in cursul diminetii la Parchetul Inaltei Curtii de Casatie si Justie, unde a fost audiat in cazul conflictului de interese. El a declarat ziaristilor prezenti ca mai este senator timp de trei zile si ca isi mentine decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat, urmand sa abandoneze cariera politica.

"Mai sunt trei zile senator, iar in rest am decis sa nu mai candidez si m-am retras din viata asta politica imediata. Asta pentru ca mi-am ales singur demnitatea cea mai importanta, aia de cetatean", a spus liberalul.

Mircea Diaconu a precizat ca va reveni la meseria sa de baza, cea de actor. El a mai declarat ca peste cinci zile va incepe sa filmeze la lungmetrajul "Cu buletinul la Paris", in care detine rolul principal. Despre noul proiect, Diaconu a spus ca este "exceptional" si "mai bun decat un mandat intreg".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea