Social

#ra-apps #locuinta #costuri #utilitati #renuntare #liviu pop

Senatorul Liviu Pop a renuntat la locuinta de serviciu oferita de RA-APPS

Senatorul PSD Liviu Pop, fostul ministru pentru dialog social, a anuntat astazi ca va renunta incepand cu data de 19 ianuarie la locuinta de serviciu oferita de Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

Despre aceasta locuinta, Pop a mai spus ca nu era rentabila din punct de vedere al costurilor, precizand tototada ca va opta pentru un apartament cu chirie in Capitala.

"Stiam lucrul acesta din momentul in care am semnat contractul cu RA-PPS, in termen de 30 de zile de la finalizarea mandatului de ministru puteam sa ocup aceasta locuinta, fapt pentru care pe 19 ianuarie o voi preda. Oricum, era o locuinta care nu renta din punct de vedere al costurilor pentru ca adunanand chiria cu utilitatile si amortizarea era mult peste 4.000 de lei, banii pe care ii primim ca parlamentari", a afirmat senatorul social-democrat.

Gestul lui Liviu Pop vine la o zi distanta dupa ce Guvernul a publicat lista cu chiriasii locuintelor RA-APPS. Pe aceasta lista figureaza, printre altii, Adrian Severin, Daniel Funeriu, Gelu Voican Voiculescu si Gabriel Cotabita.

Sursa foto: ziarmm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea