Social

#senat #prezenta #senatori

Senatorii romani, o parte chiulangii, doar trei integralisti

Parlamentarii romani au probleme cu prezenta la serviciu. Potrivit unei situatii a prezentelor, respectiv absentelor inregistrate de alesii romani in Parlamentul Romaniei, se poate observa faptul ca exista printre acestia politicieni care nu au ajuns niciodata la lucrarile Camerelor, dar si unii care nu au lipsit niciodata de la acestea.

Topul senatorilor absenti este condus de Serban Mihailescu , Teodor Melescanu si Titus Corlatean, care figureaza cu prezenta foarte scazuta la lucrarile Senatului. Astfel, Serban Mihailescu are 37 de prezente si cateva luni de concediu medical , Teodor Melescanu – 55 de prezente, 8 zile de invoire, 7 zile de concediu fara plata si alte 7 zile de deplasari in strainatate , in timp ce Titus Corlatean a strans 55 de prezente si 22 de ziel de deplasari externe.

Exista insa si senatori care nu au lipsit nici o data. Sunt in numar de trei si se numesc Viorel Ion Ovidiu Marian, Vasile Mustatea si Marius-Petre Nicoara, care au adunat 79 de prezente la lucrarile parlamentare, adica numarul maxim de prezente.

Exista si senatori care nu au ajuns nici o data la lucrarile Camerei in care au fost alesi, respectiv cei care au si functie de ministru in Cabinetul Boc: Ecaterina Andronescu (ministrul Educatiei), Radu Berceanu (de la Ministerul Transporturilor), Vasile Blaga (de la Dezvoltare), Cristian Diaconescu (ministrul de Externe), Ilie Sarbu (de la Agricultura) si Mihai Stanisoara (Aparare).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea