Social

#persoane infectate # coronavirus romania #coronavirus #infectii # scadere medie de varsta

Semnal de alarma! Scade varsta persoanelor infectate cu noul coronavirus

Ministerul Sanatatii face un anunt infrijorator. Varsta persoanelor afectate de noul coronavirus este in scadere. Din ce in ce mai multi tineri ajung pe paturile de spital.

 

Potrivit Ministrului Sanatatii, Nelu Tatatu, in ultima perioada se observa o scadere a mediei de varsta a persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, precum si o crestere a numarului de cazuri grave in caul persoanelor relativ tinere.

"Suntem in cea de-a doua faza sau a doua cocoasa a primului val pandemic. Dupa cum aţi putut vedea in ultima saptamana, se incearca o stabilizare a numarului de cazuri avand acel platou in fierastrau. Nu ţine doar de noi ca si sistem medical, iar aceasta pandemie nu se transeaza in spital. Aceasta pandemie se transeaza in prespital. (...) Respectarea unor reguli va duce la scaderea transmiterii in comunitate si la scaderea numarului de cazuri. In ultima perioada, avem o scadere a mediei de varsta a cazurilor infectate, dupa cum avem si o crestere a a numarului de cazuri grave la persoane relativ tinere", a afirmat Tataru, in cadrul unei vizite facute, astazi, la santierul unui spital privat din Capitala, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea