Social

#8 martie #cadou 8 martie #seminarii sun plaza # seminarii parenting

Seminarii gratuite dedicate femeii: styling, decor, parenting, comunicare. Unde te poti inscrie

Esti femeie si vrei sa stii mai multe despre tine, despre cum sa te pui in valoare pe tine, dar si spatiul in care traiesti, vrei sa comunici mai eficient cu partenerul, dar si cu copiii? In luna martie poti face acest lucru gratuit, la Sun Plaza. 

În luna martie, centrul comercial Sun Plaza sărbătoreşte femeia în toate valenţele sale cu patru seminarii captivante, sesiuni de make-up şi hair-styling, cadouri şi multe alte surprize. În fiecare sâmbătă, începând cu 8 martie 2014, Ziua Femeii, doamnele şi domnişoarele au parte de întâlniri cu specialişti din domenii de interes pentru femeia modernă precum moda, comunicarea în cuplu, parenting şi design interior. Participarea la seminarii este gratuită, iar înscrierile se fac prin aplicaţia dedicată de pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping Center.

Luna femeii de senzaţie ia start pe 8 martie 2014, de la ora 14:45, cu Seminarul de modă şi stilism personal susţinut de Ovidiu Buta şi Ana Morodan, două figuri emblematice din peisajul consultanţei de modă româneşti. Aceştia vor prezenta tendințele pentru primăvară-vară 2014 și vor dezvălui cele mai bune trucuri pentru o garderobă de succes. Iar cum primăvara e anotimpul ideal pentru o schimbare de look, sesiuni gratuite de make-up şi hair-styling oferite de profesionişti vor completa evenimentul.

Pe 15 martie 2014, începând cu ora 16:45, Radu Nicolae Cocea, psihoterapeut va susţine Seminarul de comunicare în cuplu: Cum să comunici eficient în cuplu, în care va dezvălui condiţiile necesare unei relaţii de cuplu armonioase şi cum să comunici eficient cu partenerul de viaţă pentru a avea relația mult visată. Odată cu înscrierea la seminar, participantele vor putea adresa psihologului o întrebare din domeniul relaţiilor de cuplu şi comunicării, urmând să primească răspunsul în cadrul seminarului. Mai multe detalii despre Radu Nicolae Cocea, pe www.intreaba-un-psiholog.ro.

A treia sâmbătă este dedicată Seminarului de parenting: Educaţie fără pedepse şi fără recompense, cu Anca Iordache, primul trainer acreditat pentru România ca Aware Parenting Instructor. Pe 22 martie 2014, de la 10:45, participanţii vor afla din ce cauze manifestă copiii comportamente provocatoare, cele 4 tipuri de abordare a disciplinei şi de ce pedepsele şi recompensele sunt ineficiente. Workshopul se adresează părinţilor care au copii cu vârste cuprinse între 0 şi 8 ani, dar şi bunicilor, bonelor şi tuturor persoanelor care se ocupă de îngrijirea copiilor de aceste vârste. Mai multe detalii despre Anca Iordache, pe www.parentship.ro.

În ultima sâmbătă a lunii, pe 29 martie 2014, de la 16:45, Adela Pârvu, jurnalist home&garden şi creator al proiectului www.adelaparvu.com va susţine Seminarul de design interior: Cum să-ţi amenajezi casa cu bun gust şi buget mic. În cadrul acestuia, participantele vor învăţa cum să identifice stilul de amenajare care li se potriveşte şi cum îşi pot transforma locuinţa într-una cu adevărat fabuloasă fără a cheltui o avere. Totodată, îşi vor putea folosi creativitatea într-un mod constructiv şi relaxant, găsind noi utilizări obiectelor pe care le au deja în casă.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea