Social

Seful PNL, acuzat de noncombat

Cristian Boureanu , suspendat timp de un an din calitatea de membru al PNL, a ripostat ieri, acuzindu-l pe Calin Popescu Tariceanu ca nu a fost printre cei mai aprigi critici ai PSD in perioada 2002-2004.

Boureanu spune ca i-a dus lui Tariceanu dosarul stenogramelor PSD, dar acesta l-a tinut doua zile pe biroul sau, fara sa ia vreo decizie. Daca dl Tariceanu ar fi luat o decizie mai repede, in sensul publicarii stenogramelor, poate s-ar fi obtinut procente mai multe in alegerile din 2004, a mentionat Boureanu. Tinarul liberal, care a fost suspendat pentru un an din partid dupa ce a acuzat conducerea de colaborare cu PSD, a prezentat si o monitorizare din perioada opozitiei, vizind declaratiile critice facute de liderii PNL la adresa PSD. Pe primele locuri in aceasta monitorizare se afla Mona Musca (18%), Theodor Stolojan (15%), Gheorghe Flutur (12,5%), Ludovic Orban (9%), Adrian Cioroianu (7,5%) si Cristian Boureanu (6,5%). Cei mai slab cotati in aceasta monitorizare sint Teodor Melescanu (4%), Mircea Cinteza (4,5%), C.P. Tariceanu (5%) si Ionut Popescu (5,5).

Condamnati la tacere

In replica, purtatorul de cuvint al PNL, Eugen Nicolaescu, a prezentat ieri Hotarirea Delegatiei Permanente de vineri, care recomanda liberalilor sa-si exprime opiniile numai in partid. Documentul condamna exprimarea publica a unor opinii de natura sa dauneze imaginii partidului si care-l pun in dificultate in relatiile cu ceilalti actori politici. Intrebat daca Puiu Hasotti si Ludovic Orban, care au provocat tensiuni in relatia cu PD si cu Traian Basescu, nu intra si ei sub incidenta acestei hotariri, Nicolaescu a precizat ca la nivelul conducerii PNL s-a considerat ca respectivele declaratii nu au incalcat statutul si nu au produs prejudicii de imagine. (L.G.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea