Social

Seful diplomatiei de la Belgrad, lasat de britanici fara bagaje

Deficientele de functionare ale sistemelor Terminalului 5 de pe aeroportul Heathrow au reusit sa-i aduca pe calatori pe culmile disperarii (avand in vedere sutele de zboruri anulate), dar si sa-i puna pe oficialii de la Londra intr-o situatie jenanta.

Ministrul britanic de Externe, David Miliband , marturisea, acum cateva zile, pe blogul sau, ca un omolog i s-a plans ca bagajele i-au fost pierdute, dar a refuzat sa dezvaluie identitatea acestuia. Incidentul s-a produs cu ozia reuniunii ministrilor de Externe din UE, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in Slovenia.

„M-a rugat sa transmit un mesaj companiei aeriene British Airways si operatorului aeroportuar BAA: ", scria Miliband. In ciuda aurei de mister, pe re seful diplomatiei de la Londra a incercat sa o mentina asupra acestei situatii, cotidianul „Times” a dezvaluit, ieri, ca victima dezorganizarii de la Heathrow a fost ministrul sarb de Externe, Vuk Jeremic.

Ministerul de la Belgrad a confirmat informatia, adaugand ca bagajele oficialului si cele ale membrilor delegatiei sale urmau sa ajunga in cursul zilei de ieri in capitala sarba.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea