Social

Seful CSM vorbeste la Bruxelles cu miinile

Seful Consiliul Superior al Magistraturii, Iulian Gilca, va explica oficialilor europeni proiectele sale de reforma dind din miini, pentru ca nu vorbeste bine decit ruseste. Astazi se va afla la Bruxelles , unde are pe agenda intilniri importante cu oficialii europeni.

Potrivit unor surse din CSM, seful institutiei va fi insotit de o subordonata pe post de interpret in timpul intilnirilor de la reuniunea Consiliului ministrilor de Justitie si Afaceri Interne al Uniunii Europene. Iulian Gilca are programate intilniri in cursul zilei de astazi cu comisarul european pentru Justitie, Franco Frattini si cu comisarul european pentru Extindere , Olli Rehn. La Bruxelles se va afla si ministrul Justitiei, Monica Macovei. Potrivit unui comunicat al ministerului, temele de discutie sint progresele obtinute de Romania in contextul pregatirii pentru aderarea la Uniunea Europeana si reforma Justitiei. Din CV-ul sefulului CSM, aflam, la capitolul limbi straine , ca Iulian Gilca vorbeste bine ruseste, iar franceza - satisfacator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea