Social

#campanie sociala #cersetorie #dgaspc #primarie sector 6 #primarie6.ro

(P) Sectorul 6: Ajuta-i cu adevarat. Spune "NU" cersetoriei!

Campania "Ajuta-i cu adevarat. Spune "NU" cersetoriei!" a fost lansata in Sectorul 6 din Bucuresti pentru a reduce sau chiar elimina acest fenomen social, cu sustinerea viceprimarului Gabriel Petrea.

Derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 (DGASPC), proiectul vizeaza o campanie de informare cu privire la efectele nocive ale cercetoriei atat asupra societatii cat si asupra adultilor si copiilor care cersesc.

Scopul campaniei sociale impotriva cersetoriei in Sectorul 6

"Prin initierea campaniei Ajuta-i cu adevarat. Spune "NU" cersetoriei! tragem un semnal de alarma pentru a constientiza amploarea, la nivel national, pe care a dobandit-o acest fenomen. Situatia este cu atat mai grava cu cat exista si foarte multi copii care practica cersetoria, de aceea nu trebuie sa-i incurajam, ci sa le oferim ajutorul de care au nevoie prin proiectele derulate de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6", a explicat Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, in cadrul evenimentului de lansare a campaniei sociale, la care au participat si reprezentanti ai Directiei Generale de Politie Locala Sector 6.

Campania Ajuta-i cu adevarat. Spune "NU" cersetoriei! urmareste implicarea societatii in eradicarea acestei probleme, oferind in acelasi timp ajutor adultilor si copiilor ce practica cersetoria prin programele sociale.

Derularea campaniei sociale impotriva cersetoriei in Sectorul 6

Din luna septembrie, lucratori ai DGASPC Sector 6 se vor deplasa in pietele si intersectiile frecventate de cersetori, insotiti de voluntari: elevi si persoane varstnice din comunitate. Echipele vor sta de vorba cu cetatenii si vor imparti materiale informative referitoare la acest fenomen social.

Locatiile vizate de campania Ajuta-i cu adevarat. Spune "NU" cersetoriei! sunt intersectia dintre bd. Timisoara si bd. Brasov (Plaza Romania), zona Lujerului, zona Razoare, intersectia dintre bd. Vasile Milea si bd. Iuliu Maniu, zona Orizont, Piata Drumul Taberei, Piata Veteranilor si Piata Gorjului.

Cetatenii care observa persoane care cersesc in sectorul 6 sunt rugati sa sune la numarul de telefon 0731.62.48.49, pentru a contribui la reducerea acestui fenomen social cu efecte negative.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea