Social

#grecia antica #secrete de frumusete #frumusete

Secrete de infrumusetare inspirate din Grecia Antica

Este fascinant sa descoperi secrete de infrumusetare de la popoarele antice. Femeile nu aveau atunci la indemana atatea produse de ingrijire a pielii cum exista in zilele noastre, dar nu isi neglijau deloc corpul. Dimpotriva, cunoasteau trucuri beauty care sunt aplicate si in prezent cu succes, fiind adaptate la nevoile si la stilul de viata de acum. Spre exemplu, descopera ce ingrediente foloseau femeile din Grecia Antica in ritualurile lor de infrumusetare si afla cum le poti adapta acum in rutina ta beauty.

Secrete de infrumusetare de la femeile din Grecia Antica

Femeile din Grecia Antica aveau cateva secrete de infrumusetare care pot fi aplicate si astazi cu succes. De exemplu, din rutina lor pentru ingrijirea pielii nu lipsea uleiul de masline extravirgin. Utilizau acest ingredient naturist atat pentru a-si mentine pielea tanara si stralucitoare, cat si pentru a stimula cresterea podoabei capilare.

Acesta hidrateaza pielea, o hraneste in profunzime si are rol protector asupra tesuturilor, prevenind astfel imbatranirea prematura. Daca ai pielea uscata, deshidratata si sensibila, uleiul de masline se va dovedi a fi cel mai bun aliat al tau.

Alt ingredient naturist pe care il foloseaua femeile din Grecia Antica este laptele de magarita. Unul dintre cele mai cunoscute trucuri pe care il aplicau pentru ingrijirea pielii erau baile in lapte de magarita si miere. Inca din cele mai vechi timpuri se cunosc beneficiile laptelui de magarita in ingrijirea pielii. Principalele proprietati ale acestuia constau in regenerarea si in hidratarea in profunzime a pielii, avand in vedere ca este bogat in acizi grasi Omega  3 si 6 si oligoelemente.

Ingrijirea pielii cu lapte de magarita si ulei de masline: top 3 produse

Specialistii s-au inspirat din secretele de infrumusetare pe care le aplicau femeile din Grecia Antica si le-au adaptat zilelor noastre prin conceperea unor produse care sa iti rasfete pielea. Aphrodite este o marca de produse de la Profihairshop pentru ingrijirea pielii si a parului, de origine greceasca. La baza acesteia se afla ingrediente cu efecte miraculoase, printre care amintim uleiul de masline si laptele de magarita.

Iti prezentam mai jos trei produse care vor deveni secretele tale de infrumusetare a pielii.

1. Tonicul facial hidratant si echilibrant Aphrodite

Acest produs cu ulei de masline pentru piele de la Profihairshop este potrivit tuturor tipurilor de ten, astfel ca te poti bucura de proprietatile lui indiferent ca este gras, mixt ori uscat. Datorita extractelor de aloe vera, rozmarin si alun vrajit, produsul tonifiaza si revigoreaza pielea instant. In plus, are un continut de 97% de ulei de masline organic, originar din insula Creta.

Tonicul se foloseste dupa demachiere si are rolul de a echilibra pH-ul tenului si de a evita efectele deshidratarii apei dure, de la robinet. Nu contine parabeni, siliconi, propilen glicol, ulei mineral/parafina, alergeni, ftalati,coloranti artificiali, alcool, etanolamina si OMG, astfel ca il poti folosi cu incredere.

2. Ser facial pentru hidratare si stralucire Aphrodite

Alt produs cu efecte miraculoase in rutina de ingrijire a pielii este serumul pentru fata cu efect de hidratare si stralucire, potrivit tenului uscat spre deshidratat. Extractele de aloe vera, ceai cerde si acid hialuronic reticulat confera hidratare intensa mai multe ore la rand. De retinut ca are 95.4% continut natural de ulei de masline organic, originar din insula Creta. 

De acum poti spune adio pielii uscate, cu aspect obosit! Acidul hialuronic reticulat are efect de hidratare intensa, iar impreuna cu extractele de alge bogate in acizi grasi Omega-3 te vor ajuta sa obtii tenul la care acum doar visezi. Lista de avantaje nu se incheie aici, ci este completata de  beneficiile pe care le ofera uleiul de masline pentru piele. Aceste ingredient naturist are actiune antioxidanta, regleaza echilibrul de apa din epiderma, lasand pielea supla si cu o stralucire naturala. 

Pentru a te bucura de toate proprietatile acestui produs inspirat din secretele de infrumusetare grecesti, este suficient sa il aplici intr-o cantitate mica, pe pielea curata, de doua ori pe zi. Aplica-l dimineata si seara si maseaza delicat, cu miscari circulare, pana se absoarbe complet.

Produsul nu contine parabeni, siliconi, propilen glicol, ulei mineral/parafina, alergeni, ftalati, coloranti artificiali, alcool, etanolamina si OMG.

3. Crema de maini cu lapte de magarita Aphrodite

Ritualul tau de ingrijire a pielii nu este complet fara crema de maini cu lapte de magarita de la Profihairshop. Cu ulei de masline si lapte de magarita in compozitie, acest produs este un adevarat elixir al tineretii.

Compozitia cremei de maini este imbogatita cu ulei de limba-mielului si cu acid hialuronic reticulat, ce are efect regenerant si hidratant. Mai mult de atat, are 96.5% continut natural de ulei de masline organic, originar din insula Creta. Combinatia de ingrediente ulei de masline – lapte de magarita este unica, asa cum ar trebui sa te simti si tu in randul celorlalte reprezentante ale sexului frumos.

Produsul ajuta la regenerarea pieleii si calmeaza eruptiile cutanate precum psoriazisul sau eczemele. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici o cantitate de marimea unui bob de mazare, pe pielea uscata si pe unghii, apoi sa masezi pana se absoarbe complet. Se aplica ori de cate ori este nevoie pe parcursul unei zile. Ca sa te asiguri ca te vei trezi cu maini fine, aplica crema in fiecare seara, inainte de culcare.

Nu contine parabeni, siliconi, propilen glicol, ulei mineral/parafina, ftalati,coloranti artificiali, alcool, etanolamina si OMG.

Introdu si tu aceste secrete de infrumusetare a pielii in rutina ta si vei simti diferenta inca de la primele aplicari. Pielea ta isi va recapata prospetimea si stralucirea mai repede decat iti imaginezi.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea