Social

#Sebastian Ghita arest #sebastian ghita

Sebastian Ghita, arestat in lipsa

Astazi, magistratii Curtii Supreme au decis emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele lui Sebastian Ghita, aflat anterior sub control judiciar, si care este de negasit de doua saptamani.

Instanta suprema a admis joi o cerere a DNA de inlocuire a masurii controlului judiciar pe cautiune cu masura arestarii preventive. Solicitarea a intervenit dupa ce fostul deputat a incalcat termenii controlului judiciar in dosarul in care a fost trimis in judecata alaturi de fosti sefi din Politie si Parchete. Decizia nu este definitiva, insa este executorie.

“Sebastian Ghita a dat dovada de rea-credinta. El si-a premeditat fuga. Exista date si indicii ca a fugit si s-a ascuns pentru a se sustrage de la judecata. Desi era supravegheat de trupe speciale, el a reusit sa se ascunda. Disparitia sa a fost premeditata, lucru indicat prin desele inregistrari difuzate de Romania TV, post controlat de Sebastian Ghita, in care acesta incearca sa arunce vina pe alte persoane. Va rugam sa emiteti un mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita, pentru ca acesta sa poata fi dat in urmarire”, a spus un procuror DNA, conform Agerpres.

De cealalta parte, avocatul lui Ghita a recunoscut ca fostul deputat a incalcat conditiile controlului judiciar, insa a spus ca nu exista date ca acesta a parasit teritoriul tarii.

Sursa foto: Q Magazine


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea