Social

#prognoza meteo #ninsori #ploi #vreme

Se strica vremea! Iata ce ne asteapta in urmatoarele zile

Ploile isi vor face de cap in urmatoarele zile in toate regiunile Romaniei accentuand atmosfera apasatoare de toamna. Inceputul de saptamana aduce ploi in toata tara, dar si ninsori pe crestele muntilor, temperaturile din zona montana apropiindu-se de 0 grade Celsius.

Luni vom avea valori termice de 10-14 grade in majoritatea regiunilor tarii, exceptie facand estul Romaniei, unde maximele termice vor stationa in jurul valorii de 6 grade. Norii de ploaie ocolesc Banatul si Crisana, dar restul tarii va fi afectat de aversele de ploaie.

Marti, ploile inunda toata Romania, regimul termic pe timpul zilei mentinandu-se in continuare mai scazut in partea de est a tarii, cu temperaturi de 6-8 grade Celsius. In restul tarii, valorile termice sunt cuprinse in intervalul 11-13 grade.

Miercuri va marca inca o zi ploioasa si, chiar daca temperaturile din termometre indica 12-14 grade, nimic nu te va atrage la o plimbare in parc. In Moldova, valorile termice raman in continuare scazute, cu maxime de 8 grade Celsius.

Sursa foto: pinterest.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea