Social

# pret abonament metrou #metrorex #metrou

Se scumpeste transportul cu metroul! Iata cat va costa cartela

La aproape trei ani de la ultima majorare, pretul cartelelor si al abonamentelor de metrou va creste cu pana la 33%. Asta inseamna ca, in loc de 4 lei pentru cartela de doua calatorii vom plati 5 lei, iar un abonament lunar va costa 70 de lei, in loc de 60 de lei.

Masura urmeaza sa intre in vigoare pe 28 martie. Urmare a scumpirilor, cei care circula cu metroul urmeaza sa scoata din buzunar pentru cartela cu 10 calatorii 20 lei, fata de 15 lei, cat costa in prezent. Pentru un abonament lunar nelimitat pasagerii vor scoate din buzunar 70 lei, fata de 60 lei cat costa in prezent, scrie Mediafax.

Pretul unui abonament saptamanal cu numar nelimitat de calatorii va creste de la 20 lei la 25 lei, iar cel al unui abonament de o zi va fi majorat de la 6 lei, la 8 lei.

De remarcat ca odata cu majorarile a fost eliminata varianta abonamentului lunar cu limita de 62 de calatorii si care costa pana acum 50 de lei.

Sursa foto: obiectiv.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea