Social

#taloane de pensie # taloane pensie

Se schimba taloanele de pensie. Anuntul pe care trebuie sa il afle toti pensionarii

Se schimba taloanele de pensie. Toti pensionarii trebuie sa afle despre aceasta modificare. Seful Casei Nationale de Pensii, Daniel Baciu, a anuntat ca toti pensionarii din Romania vor putea beneficia de acum inainte de talonul de pensie electronic, dar si de alte servicii digitalizate.

 

Seful Casei Nationale de Pensii a declarat ca talonul de pensie va putea fi trimis electronic, doar la cererea pensionarilor.

Talonul de pensie se schimba. Daniel Baciu, seful Casei Nationale de Pensii, a anuntat cum vor putea beneficia pensionarii din Romania de talonul de pensie electronic, dar si de alte servicii digitalizate. Acesta a precizat ca talonul de pensie va fi trimis electronic doar la cererea pensionarilor.

„Legea 270 spune ca doar la cererea beneficiarilor prin acord scris talonul de pensie va fi trimis electronic. Momentan am primit cereri si le avem procesate si incercam ca in ianuarie sa le trimitem electronic”, a explicat seful Casei Nationale de Pensii.

Daniel Baciu a anuntat ca beneficiarul trebuie sa lase o adresa de mail unde se trimite talonul si sa depuna o cerere la Casele de pensii din aria unde fiecare pensionar isi are domiciliul.

Legea privind talonul de pensie electronic a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis in luna noiembrie, in contextul in care Parlamentul a adoptat legea dupa ce au fost inregistrate numeroase intarzieri ale cupoanelor de pensii. Aceste cupoane electronice, la fel ca cele tiparite, vor putea fi folosite la medic, la farmacie si oriunde este nevoie pentru ca titularul sa faca dovada de pensionar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea