Social

#Valeriu Gheorghita #schimbari #romania #vaccinare

Se schimba strategia de vaccinare in Romania. Anuntul facut de medicul Valeriu Gheorghita

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, a anuntat ca se va schimba strategia de vaccinare in Romania. Autoritatile se vor concentra mai mult pe imunizarea persoanelor vulnerabile si a copiilor. Medicul spune ca de asemenea important este accesul rapid la antivirale precum si la tratamentul adecvat.

 

„Strategia de aici inainte va fi putin schimbata, in sensul in care ne intereseaza foarte mult sa avem o rata suficient de buna de vaccinare la persoanele vulnerabile, sa avem acces la medicatia antivirala care sa fie inceputa rapid dupa momentul diagnosticului.

Exista in acest moment aceste centre de evaluarea medicala la nivel national care da posibilitatea persoanelor care sunt diagnosticate sa acceseze rapid serviciile medicale si sa beneficieze de ingrijirile medicale corecte”, a declarat, vineri seara, Valeriu Gheorghita, la Digi24.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea