Social

Se relaxeza in Turcia

Doisprezece jucatori din lotul national au plecat in vacanta in turcia pentru a se relaxa in ultima lor vacanta inainte de Turneul Final European.

Secundul lui Victor Piturca, Stefan Iovan, a declarat ca stelistii de la nationala au nevoie de relaxare dupa sfarsitul de campionat tensionat, si trebuie sa se gandeasca numai la meciurile de la Euro:

“Aici sunt ca intr-o vacanta. Au putut veni alaturi de sotii sau prietene si nu au decat un antrenament pe zi, plus inot, sauna, masaj si fotbal-tenis”, a declarat Iovan.

Stefan Iovan a continuat isi doreste sa “spele” creierele fotbalistilor de la nationala:

“Au avut un final stresant de campionat, au pierdut lupta pentru titlu in ultima etapa, dar aici trebuie sa se relaxeze. Noi vrem sa le spalam creierele, pentru a-i ajuta sa lase totul in urma”, a continuat Iovan.

Goian, Ghionea, Radoi, Ovidiu Petre , Dica si Nicolita sunt stelistii care au facut deplasarea in Turcia alaturi de lotul nationalei. Lor li se adauga Lobont, Bratu, Moti, Cristea (toti Dinamo), Sapunaru (Rapid) si Ciprian Deac (CFR Cluj). Dani Coman a fost invoit dupa ce duminica s-a casatorit.

Echipa nationala a Romaniei va debuta la Euro pe 9 iunie impotriva Frantei

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea