Social

#prima casa #programul prima casa #tineri intelectuali

Se pregateste programul "Prima Casa" pentru tinerii intelectuali

Programul de guvernare USL va include intre altele si o serie de proiecte care vizeaza constructia de locuinte.

Potrivit documentului obtinut de Realitatea TV, unul dintre ele se refera la "sustinerea realizarii de locuinte in regim de credit ipotecar si identificarea unor forme de sprijin ale populatiei, in special a tinerilor si familiilor de tineri intelectuali pentru procurarea unei locuinte."

Un alt punct din noua strategie de guvernare vizeaza "revizuirea proiectelor incluse in Programul National de Realizare a locuintelor sociale destinate tinerilor precum si persoanelor evacuate din locuinte de catre fostii proprietari pentru ca acestea sa corespunda scopului pentru care au fost elaborate programele".

De asemenea, se vor revizui toate proiectele incluse incluse in Programul National de Reabilitare termica a locuintelor in vederea asigurarii imbunatatirii standardelor de locuit ale populatiei si pentru a contribui la reducerea facturilor de intretinere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea