Social

# traseu troleibuz #ratb #modificare traseu

Se modifica traseele troleibuzelor 86, 97, 79 si 65

RATB anunta ca troleibuzele liniilor 86, 97, 79 si 65 vor circula pe trasee modificate incepand cu data de 30 august, din cauza unor lucrari la liniile de tramvai de pe strada Buzesti, in intersectia cu strazile Polizu si Occidenului.

Liniile 79 si 86 vor functiona pe traseele de baza intre terminalele "Bd. Basarabia", respectiv "Stadionul National" si intersectia Bd. Pache Protopopescu/ Str. Iancu Cavaler de Flondor, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Pache Protopopescu, Bd. Carol I, Piata Universitatii, Bd. Regina Elisabeta, Cal. Plevnei, Str. Mircea Vulcanescu, Str. Baldovin Parcalabu, Str. Garii de Nord, "Gara de Nord", cu intoarcere prin Str. Witing, Cal. Plevnei, Str. Vasile Parvan, Bd. Mihail Kogalniceanu, apoi traseul initial.

Troleibuzul 97 va functiona intre terminalul "Strand Straulesti" si "Gara de Nord'', pe traseul Bd. Bucurestii Noi, Cal. Grivitei, cu intoarcere pe Bd. Gh. Duca, Bd. Alex. Ioan Cuza, Str. Varnali, Str. Polizu, Cal. Grivitei, urmand apoi traseul initial.

Linia 65 va circula intre terminalul "Dridu" si "Gara de Nord", pe traseul Str. Pajurei, Bd. Bucurestii Noi, Cal. Grivitei, cu intoarcere pe Bd. Gh. Duca, Bd. Alex. Ioan Cuza, Str. Varnali, Str. Polizu, Cal. Grivitei, urmand apoi traseul initial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea